112Gelderland

West Maas en Waal - Duo aangehouden op verdenking van heling

In een bedrijfspand in de gemeente West Maas en Waal heeft de politie in de nacht van donderdag 13 op vrijdag 14 februari twee inwoners van 42 en 51 jaar aangehouden op verdenking van heling. In het pand werden enkele fietsen en bromfiets aangetroffen die als gestolen te boek stonden.

De politie kwam de zaak op het spoor tijdens een routinecontrole. Een agent zag gedurende zijn onopvallende surveillance in het kader van het Donkere Dagen Offensief een auto onder verdachte omstandigheden wegrijden. Na een achtervolging stopte de wagen bij het bedrijfspand. Daar stapte de bestuurder uit. Binnen werd een tweede man aangetroffen. In het pand stonden enkele fietsen waarvan de sloten kennelijk verbroken waren. Ook stonden er enkele bromfietsen. Die bleken na verder onderzoek te zijn gestolen. Daarop werden beide mannen aangehouden. De fietsen en bromfietsen zijn in beslag genomen.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten