112Gelderland

Arnhem - Flinke schade door brandstichtingen

Onbekenden hebben in de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 februari flinke schade aangericht door een bromfiets in brand te steken in de wijk Groene Weide in Arnhem. Persoonlijke ongelukken deden zich niet voor.

Omstreeks 02.30 uur die nacht werd ontdekt dat een geparkeerde scooter op de Margrietstraat in brand stond. De brandweer moest eraan te pas komen om het vuur te doven. Aangezien de brommer voor een huis geparkeerd stond richtte het vuur ook daar schade aan: een ruit barstte door de hitte en ook het kozijn liep schade op. Ook een in de buurt geparkeerd staande auto liep brandschade op.

Even later ontdekte de politie op de Pijlkruidstraat een brandende papiercontainer. Ook die moest geblust worden. Een vlakbij geparkeerd staande auto liep ook hier schade op. Twee vuilcontainers verdop in de straat bleken ook in brand te hebben gestaan. De politie gaat in alle gevallen uit van brandstichting en roept getuigen op te reageren. De politie in bereikbaar via 0900-8844.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten