112Gelderland

Ede - Rondhangen, wildplassen en belediging 590 euro

Het onnodig rondhangen in portieken, wildplassen en het beledigen van een agent gaat een 19-jarige Arnhemmer 590 euro kosten. De jongen werd maandagavond 10 februari door de politie in Ede aangehouden.

Buurtbewoners meldden kort voor middernacht een verdachte situatie: twee mannen zouden zich verdacht ophouden bij een pand aan de Willem de Zwijgerlaan. Toen agenten daar poolshoogte gingen nemen troffen ze naast een 22-jarige Edenaar ook de Arnhemmer aan. De Edenaar vertelde wat te staan chillen en werd weggestuurd. De Arnhemmer bleek onder invloed van alcohol en was al eerder gewaarschuwd vanwege zijn gedrag. Daar kwam nu wildplassen bij. Toen hij daarvoor werd bekeurd schold hij de agenten uit en werd hij aangehouden. Het Openbaar Ministerie wilde boter bij de vis en legde de man een boete van 590 euro op.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten