112Gelderland

Arnhem - Duo aangehouden voor diefstal auto

De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag 12 februari twee mannen aangehouden voor diefstal van een auto. De mannen hadden de auto weggenomen vanaf het Roermondsplein in Arnhem.

De eigenaar van de auto kwam rond 02.30 uur bij de parkeerplaats waar hij zijn auto had geparkeerd. Hier zag hij nog net hoe de twee mannen in zijn auto wegreden. De politie werd gealarmeerd en agenten zagen de betreffende auto in de buurt van het industrieterrein bij Duiven rijden.

Er werd een stopteken gegeven maar de inzittenden negeerden dit en gingen er met hoge snelheid vandoor. Na een korte achtervolging reed het duo zich klem waarna ze te voet wegvluchtten. Kort daarna wisten de agenten de mannen, van 19 en 20 jaar uit Doetinchem, op de Impact in Duiven aan te houden. Bij verder onderzoek bleken de mannen ook in het bezit van een autoradio. Ze bekenden deze uit een andere auto op het parkeerterrein te hebben weggenomen.

De mannen zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau en tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt. De auto is aan de rechtmatige eigenaar teruggeven. De politie onderzoekt waar de gestolen autoradio vandaan komt.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten