112Gelderland

Geesteren - Verdachte koperdiefstal aangehouden

De politie heeft 11 februari een 32-jarige man uit Arnhem aangehouden op verdenking van koperdiefstal. De politie is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 05.00 uur meldt een alerte buurtbewoonster dat een man regenpijpen van de kerk aan de Langeveenseweg ontvreemdt. Gealarmeerde agenten kunnen op de Geermansstraat n verdachte, een 32-jarige Arnhemmer, aanhouden. In de gereedstaande bestelauto worden diverse regenpijpen en koperen buizen aangetroffen. Hierop is de 32-jarige aangehouden en de auto in beslag genomen. Onderzoek moet uitwijzen of deze goederen ontvreemd zijn van de kerk in Geesteren, Tilligte en Denekamp.

Getuigenoproep: De politie vermoedt dat de 32-jarige niet alleen heeft gehandeld en vraagt getuigen zich te melden. Bent u getuige geweest van deze koperdiefstallen of heeft u andere informatie die kan bijdragen aan dit onderzoek, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via Bel M 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten