112Gelderland

Neede - Man overleden bij verkeersongeval

Donderdagavond 6 februari heeft er op de Diepenheimseweg in Neede een verkeersongeval plaatsgevonden tussen een auto en een vrachtwagen. De bijrijder van de auto, een 77-jarige man uit Neede, is hierbij overleden.

Rond 20.00 uur draaide de vrachtwagenchauffeur vanaf een terrein aan de Diepenheimseweg, de straat op. De 75-jarige automobiliste uit Neede, komend vanuit de richting Neede, heeft vermoedelijk de vrachtwagen niet gezien, met het ernstige ongeval tot gevolg. De vrachtwagenchauffeur bleef bij het ongeval ongedeerd, de twee inzittende van de auto liepen ernstig letsel op.

Een traumahelikopter heeft ter plaatse eerste hulp verleend waarna de vrouw per ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis. Ondanks de inspanningen van de hulpdiensten overleed de man ter plaatse aan zijn verwondingen. De familie is door de politie in kennis gesteld.

Het verkeersongevallenteam van de politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten