112Gelderland

Ammerzoden - Jongen (17) gewond door messteek, verdachten aangehouden

Een 17-jarige jongen uit Ammerzoden is woensdagavond 6 februari gewond geraakt nadat hij bij een ruzie met een mes was gestoken. Het slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis maar buiten levensgevaar. De politie heeft inmiddels twee aanhoudingen verricht.

Omstreeks 21.25 uur die avond werd bij de politie gemeld dat er op straat voor een huis in Ammerzoden een jongen gewond zou zijn geraakt door een messteek. Bij het daaropvolgende onderzoek bleek dat er een ruzie was geweest voor de woning van het slachtoffer, dat daarbij met een mes zou zijn verwond. Het 17-jarige slachtoffer werd direct naar het ziekenhuis gebracht.

Gedurende het onderzoek kwamen twee huisgenoten van het slachtoffer, een 17-jarige jongen en een 20-jarige man, als verdachten in beeld. Ze werden in de loop van de avond en nacht aangehouden op adressen elders in Ammerzoden en in Tiel. Onderzocht wordt wat hun rol is geweest bij het voorval.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten