112Gelderland

Velp - Duo gooit fiets voor trein, getuigen gezocht

De politie is op zoek naar twee mannen die dinsdagavond 4 februari in Velp, een fiets op het spoor hebben gegooid. Een aankomende trein heeft de fiets geschept waardoor schade ontstond.

Omdat in eerste instantie onduidelijk was of de trein mogelijk ook in aanrijding was gekomen met een persoon werden meerdere hulpdiensten, o.a. een traumahelikopter, ingezet. Na onderzoek bleek dat de trein gelukkig alleen een fiets had geschept en dat er niemand gewond was geraakt.

Uit getuigenverklaringen blijkt dat even voor de aanrijding twee mannen de fiets ter hoogte van de Emmastraat op het spoor hebben gegooid. Het tweetal is vervolgens in de richting van de Schoolstraat weggerend.

De politie heeft deze zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen die mogelijk meer hebben gezien. Graag wilt de politie weten wat de identiteit is van deze mannen. Beiden hebben een stevig postuur en zijn rond de 20 jaar oud. En van hen droeg een gele jas. Getuigen kunnen de politie bereiken via 0900-8844.

Door de aanrijding en het onderzoek was het treinverkeer tussen Arnhem en Dieren enige tijd gestremd.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten