112Gelderland

Harderwijk - Fietser ernstig mishandeld

Een 42-jarige fietser uit Harderwijk is vrijdagavond 31 januari, tussen 18:30 en 19:30 uur ernstig gewond geraakt, nadat hij op de Harderwijkerweg van zijn fiets was getrapt.

Hij fietste die avond op het fietspad van deze weg in de richting Harderwijk. Hij hoorde een bomfiets/ of bromscooter van achteren naderen en week zoveel mogelijk naar rechts uit. Terwijl de brom / snorfiets hem passeerde werd hij door de bestuurder of een duopassagier in zijn rug getrapt. Hij raakte de macht over het stuur kwijt en belandde in een greppel. Bij medisch onderzoek in het ziekenhuis bleek dat hij door dit incident twee gebroken ruggenwervels had opgelopen. Daarvoor dient hij nog enkele dagen in het ziekenhuis blijven. Twee passsanten hebben de man na zijn val overeind geholpen.

Getuigenoproep

De politie zoekt eventuele getuigen van dit voorval contact met haar op te nemen via 0900-8844. Ook wil zij graag in contact komen met de helpende passanten. Mogelijk zijn meer mensen op deze wijze slachtoffer geworden van een soortgelijke mishandeling. Ook deze mensen wil de politie graag spreken. Naar de mishandeling is een onderzoek gestart.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten