112Gelderland

Ellecommer aangehouden na ruzie

Dieren - De politie in Dieren heeft in de late avond van donderdag 20 december een 23-jarige man uit Ellecom aangehouden wegens mishandeling en vernieling. De man zou zijn vriendin tijdens een ruzie te lijf zijn gegaan en zou vernielingen hebben aangericht.

Buurtbewoners waarschuwden tegen elf uur de politie nadat ze kabaal uit de woning van de vrouw hoorden. Toen agenten poolshoogte gingen nemen troffen ze de Ellecommer op straat aan. Hij verklaarde ruzie te hebben gehad met zijn vriendin. De 22-jarige Dierense vertelde dat er ruzie was ontstaan over het drank- en drugsgebruik van haar vriend en dat hij haar daarbij had geslagen. Ook zou hij de schutting van haar tuin hebben vernield. Volgens de Ellecommer had zijn vriendin ook geslagen en zijn brommer vernield. De Ellecommer werd meegenomen voor verhoor en ingesloten. Door de Dierense is aangifte gedaan.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten