112Gelderland

Arnhem - Arnhemmer aangehouden na aanrijding

De politie in Arnhem heeft zondagmiddag 2 februari op de Batavierenweg een 25-jarige man uit die stad aangehouden. De man verzette zich tegen zijn arrestatie en wordt verdacht van het wegrijden na een aanrijding, rijden zonder rijbewijs en verboden wapenbezit.

De Arnhemmer raakte die middag omstreeks 16.00 uur op de Nijmeegseweg betrokken bij een aanrijding met een andere auto. Vervolgens werd voorgesteld om de schade af te handelen op de parkeerplaats nabij het Gelredome. De Arnhemmer reed toen echter weg zonder zich bekend te maken. De andere partij, een 28-jarige Arnhemse, waarschuwde daarop de politie. Die wist aan de hand van het kenteken de eigenaar van de auto te traceren. Toen die even later terugkwam werd de 25-jarige, die nu als passagier in de auto zat, herkend als degene die de auto bestuurd had. De man werd vervolgens aangehouden maar begon gelijk de agenten uit te schelden. Vervolgens ontstond een schermutseling omdat de Arnhemmer zich tegen zijn aanhouding verzette. Daarbij viel een zogenoemd vlindermes uit zijn zakken. Later bleek dat de Arnhemmer ook geen rijbewijs had. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten