112Gelderland

Nijmegen - Twee mannen aangehouden voor zakkenrollen/straatroof

De politie heeft vrijdag 31 januari in de vroege ochtend twee mannen van Poolse afkomst aangehouden op verdenking van zakkenrollerij/straatroof.

Die ochtend rond 06.00 uur werd een 26-jarige man uit Nijmegen In de Betouwstraat beroofd van zijn portemonnee. Even later kreeg de politie opnieuw een melding van een 20-jarige man uit Angeren die vertelde dat twee mannen zojuist geprobeerd hadden zijn portemonnee weg te nemen. Het slachtoffer liep tijdens de melding achter de twee aan, in de richting van de Arksteestraat. De politie was snel ter plaatse en kon op basis van de gegeven signalementen twee mannen, van 36 en 38 jaar, aanhouden. Bij controle bleken zij in het bezit te zijn van eigendommen van de eerste melder. De twee zijn overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten