112Gelderland

Arnhem - Man (35) aangehouden voor mishandeling vrouw

In de nacht van vrijdag op zaterdag 1 februari heeft de politie een 35-jarige Arnhemmer aangehouden op verdenking van mishandeling van een 24-jarige vrouw uit diezelfde woonplaats.

Die nacht kreeg de politie een melding dat er onenigheid zou zijn in een horecagelegenheid in het Arnhemse uitgaanscentrum. Daar trof de politie een 35-jarige man aan met verwondingen aan zijn neus. Hij verklaarde dat iemand hem met een glas had geraakt, maar wilde niet zeggen wie dat was. Hij wilde ook geen aangifte doen. Getuigen verklaarden dat de man zelf zou zijn begonnen met vechten en hij zou een 24-jarige Arnhemse in haar gezicht hebben geslagen. Daarop hebben meerdere bezoekers de man naar buiten geholpen en vermoedelijk is hij daarbij gewond geraakt. De Arnhemmer moest in het ziekenhuis worden behandeld aan zijn verwondingen. De Arnhemse vrouw heeft aangifte tegen de man gedaan, waarna hij is aangehouden. Bij zijn aanhouding bleek de man in het bezit te zijn van een stroomstootwapen. Hij had ook een wikkel drugs bij zich, vermoedelijk cocane. De politie heeft het wapen en de drugs in beslag genomen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten