112Gelderland

Doetinchem - Getuigen gezocht van poging straatroof

Donderdagavond 30 januari is op de Bilderdijkstraat in Doetinchem een 22-jarige vrouw uit die stad slachtoffer geworden van een poging straatroof. De politie zoekt getuigen.

De vrouw liep rond 21.45 uur over de Bilderdijkstraat toen ze twee jongens haar kant op zag komen fietsen. De jongens grepen de vrouw vast en probeerden hierbij haar telefoon weg te nemen. De vrouw verzette zich en wist los te komen waarna ze is weggerend. De twee daders zijn hierna zonder buit in de richting van de Staringstraat gefietst.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Het gaat om twee blanke jongens van rond de 20 jaar oud. Beiden zijn rond de 1.80 meter lang en hebben een slank postuur. En van de twee droeg een zwarte jas met capuchon en een donkere bril. De tweede jongen droeg een groene jas met capuchon met bontkraag.

De politie komt graag in contact met personen die mogelijke getuigen zijn geweest van dit incident. Getuigen kunnen de politie bereiken via 0900-8844.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten