112Gelderland

Arnhem - Vrachtwagenchauffeur uit Macedoni zonder attest

Een 48-jarige vrachtwagenchauffeur uit Macedoni is woensdag 29 januari 2014 bekeurd voor het ontbreken van een bestuurdersattest. In verband met recidive is de man een boete opgelegd van 1050 euro in plaats van de gebruikelijke 750 euro. Hij is vervangen door een andere chauffeur en heeft de boete contant voldaan.

De man reed op de A50 ter hoogte van Arnhem met een trekker met een Bulgaars kenteken en een oplegger met een Deens kenteken. Tijdens de controle bleek dat hij de verplichte bestuurdersattest voor een chauffeur buiten de EU niet had. De chauffeur was in dienst van een Bulgaars bedrijf. Dit bedrijf was al eens eerder bekeurd voor het in dienst hebben van een chauffeur zonder attest.

Het bedrijf heeft een nieuwe chauffeur met de juiste papieren en benodigde geld gestuurd om de vrachtwagencombinatie weer rijdend te krijgen.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten