112Gelderland

Ederveen - Mannen opgepakt met inbrekerswerktuigen

Vier mannen zijn in de nacht van woensdag 29 op donderdag 30 januari in Ederveen door de politie opgepakt voor het bezit van onder meer inbrekerswerktuigen. Het gaat om een 29-jarige man uit Haarlem, een 26-jarige Roemeen en twee mannen van 26 en 27 jaar zonder vast adres in Nederland.

De politie kwam het viertal omstreeks 02.30 uur op het spoor op de Hoofdweg in Ederveen, kort nadat getuigen op de Schras een verdachte situatie hadden gemeld. Zo was gezien dat enkele mannen een auto zouden wegduwen op de weg. Kort na de melding zagen agenten de bedoelde auto rijden en zetten hem voor controle aan de kant. De inzittenden hadden geen sluitende verklaring over hun aanwezigheid daar. In de auto werden gereedschappen, zaklampen, lege plastic flessen die naar brandstof roken, slangen en een trechter aangetroffen. Ook vonden de agenten een honkbalknuppel. De vierinzittenden werden vervolgens aangehouden en zitten voor onderzoek vast.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten