112Gelderland

Harderwijk - Rijbewijs automobiliste ingevorderd na druggebruik

De politie heeft woensdagavond 29 januari het rijbewijs van een 22-jarige vrouw uit Harderwijk ingevorderd. Zij wordt ervan verdacht enkele joints te hebben gerookt en is toen gaan rijden.

De politie kreeg rond 20.30 uur een melding over een nogal 'vlotte' verkeersdeelnemer. Deze had de sokken erin in zat dicht achter voorgangers. Een motoragent nam een post op de route in en zag de auto even later passeren. Op de Fazantlaan liet hij de auto stoppen. Er stapte direct een vrouw uit en bij aanspreken reageerde zij traag en dromerig.

Toen de motoragent vroeg of de vrouw drugs had gebruikt, antwoordde zij bevestigend. Zij is aangehouden en op het politiebureau is van haar door een arts een bloedproef genomen. Haar rijbewijs is ingevorderd en de uitslag van de bloedproef wordt afgewacht. De uitslag is bepalend voor het proces-verbaal.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten