112Gelderland

Arnhemmer aangehouden na bedreiging en diefstal met geweld

Arnhem - De politie in Arnhem heeft woensdagmiddag 19 december in de Arnhemse binnenstad een 40-jarige inwoner aangehouden wegens bedreiging. De man wordt er ook van verdacht bij een andere winkel met geweld diefstal te hebben gepleegd.

De Arnhemmer zou even na twee uur een winkel aan de Ketelstraat zijn binnengestapt. Toen personeel hem aansprak zou zich intimiderend hebben gedragen. Daarop werd de man verzocht de winkel te verlaten, waarna hij dreigementen uitte. Nadat de man de zaak verlaten had en de politie was gewaarschuwd zagen agenten hem lopen op het Johnny van Doornplein.

Nadat de Arnhemmer was ingerekend werd bekend dat er op de Steenstraat met geweld een horloge was gestolen vanuit een winkel. Bij de Arnhemmer werd een horloge aangetroffen, bovendien kwam zijn signalement overeen met dat van de dader. De Arnhemmer zit voorlopig vast.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten