112Gelderland

s-Heerenberg - Insluiper verwondt bewoner

Een tot dusver onbekende insluiper heeft in de vroege ochtend van dinsdag 21 januari een bewoner van een huis aan de Stokkumseweg verwond. De overige gezinsleden (vrouw en kinderen) werden ongemoeid gelaten. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer werd omstreeks 04.30 uur in zijn slaap verrast door een onbekende die hem met een hard voorwerp sloeg. De bewoner liep daarbij een verwonding op en moest zich onder doktersbehandeling stellen. De vrouw van het slachtoffer is nog vergeefs achter de dader aangegaan.

Hoe de indringer binnen is gekomen is nog onbekend, vermoedelijk heeft hij kans gezien via een onafgesloten deur, die vergeten was op slot te doen, binnen te komen. Braakschade is niet gevonden. Na het voorval is de indringer gevlucht. Het is echter onbekend waarheen en welk vervoermiddel daarbij is gebruikt. De politie heeft vanochtend een buurtonderzoek gehouden en hoopt op informatie van getuigen.

Zo hoopt de politie op buurtbewoners of voorbijgangers die de dader wellicht hebben zien weglopen, of die iets anders verdachts hebben gezien wat in verband met het voorval kan worden gebracht. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten