112Gelderland

Arnhemmer aangehouden na amok in kantoor

Arnhem - Een 27-jarige Arnhemmer is woensdagochtend 19 december door de politie aangehouden wegens onder meer lokaalvredebreuk, mishandeling en vernieling. De man ging door het lint in een kantoor in het Boulevardkwartier in zijn woonplaats.

Rond negen uur was de Arnhemmer het kantoor van een dienstverlenende instelling binnengegaan omdat hij daar een afspraak had. Omdat het gesprek hem kennelijk niet naar de zin verliep ontstak hij in woede waarbij hij met papieren naar een beveiliger zou hebben gegooid. Pogingen om de man tot bedaren te brengen hadden geen effect.

Toen de man daarop verzocht werd het kantoor te verlaten gaf hij daar geen gevolg aan. Nadat hij met zachte drang alsnog naar buiten werd begeleid zou hij de beveiliger hebben geslagen. Vervolgens ontstond er een vechtpartij, waarbij de beveiliger hulp kreeg van collegas om de man in bedwang te houden. Even later kon hij aan de gewaarschuwde politie worden overgedragen. Door de beveiligers is aangifte gedaan van bedreiging, vernieling en mishandeling. De Arnhemmer zit vast.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten