112Gelderland

Bennekom - Aanhouding na mishandeling na verkeersruzie

De politie heeft vrijdag 17 januari een 35-jarige man uit Heelsum aangehouden na een verkeersruzie. De man wordt ervan verdacht dat hij donderdag 16 januari een mede weggebruiker heeft mishandeld en heeft bedreigd. Ook wordt hij verdacht van vernieling. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij is ingesloten.

De mishandeling volgde na een verkeersruzie op donderdag 16 januari. Een 43-jarige man uit Wijchen reed rond 09.00 uur vanuit Renkum over de Bennekomseweg richting Wageningen. Hij werd op een gegeven moment ingehaald door de man uit Heelsum en moest door de inhaalmanoeuvre stevig remmen. De Wijchenaar seinde vervolgens met zijn lichten om aan te geven dat hij hier niet van gediend was. Dit leidde blijkbaar tot irritatie bij de man uit Heelsum die uiteindelijk de Wijchenaar, nabij de Kierkamperweg in Bennekom, klem reed. Hij sloeg de ruit in bij de bestuurder en sloeg het slachtoffer een aantal keren. Ook zou de man mogelijk hebben gedreigd met een mes.

Uiteindelijk ging de man er vandoor en kon het slachtoffer de politie bellen. Het slachtoffer liep een pijnlijk gezicht op. Aangezien het slachtoffer een goede omschrijving kon geven van het voertuig en de verdachte, kon de politie de man uit Heelsum vrijdag 17 januari aanhouden op het politiebureau in Ede. De man is ingesloten en krijgt proces-verbaal.

De politie komt graag in contact met getuigen van dit incident. Mensen die iets gezien hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900 8844.

() NR

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten