112Gelderland

Arnhem - Duo op heterdaad gepakt na reeks vernielingen aan autos

In de wijk Malburgen in Arnhem Zuid heeft de politie woensdagavond 15 januari twee verdachten opgepakt na een reeks vernielingen aan autos. Zeker twaalf autos vertoonden sporen van vernielingen zoals kapotte ruiten en afgetrapte spiegels.

Getuigen waarschuwden omstreeks 18.30 de politie nadat gezien was dat twee mannen zich verdacht gedroegen op de Orchislaan. Kort daarop herkenden agenten op de Graslaan ter hoogte van de Groene Weide twee mannen aan de hand van een signalement dat door getuigen was opgegeven. Dat was een redelijk koud kunstje trouwens, want een van hen had een been in het gips.

Het bleek te gaan om twee mannen van 22 en 38 jaar. De jongste zonder vast adres en de oudste een inwoner van Arnhem. Na onderzoek werden op de Orchislaan vier autos aangetroffen met ingeslagen ruiten. Op de Veerpolderstraat werden nog eens acht autos aangetroffen met onder meer ruitschade. Ook bleek er tegen autos te zijn getrapt en is nog niet duidelijk of er schade was. Beide arrestanten waren onder invloed van alcohol en zitten voorlopig vast voor onderzoek. Enkele gedupeerden hebben zich al bij de politie gemeld voor aangifte.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten