112Gelderland

Nijmegen - Man verbergt zich in eigen huis voor de politie

Een 29-jarige Nijmegenaar wist acht maanden uit handen van de politie te blijven. De man werd gezocht voor diverse vonnissen. Hij moest nog 59.000 euro aan openstaande boetes betalen of 332 dagen zitten. Op dinsdag 14 januari kon hij in zijn woning aangehouden worden.

Dinsdag 14 januari besloot de politieom wederom bij de man in de wijk Heseveld langs te gaan. De wijkagent wistdat hij mogelijkverstopplekkenhad aangebrachtin zijn huis.Omdat de man thuiszou moeten zijn, forceerde de politie de deur van de woning. In het souterrain, waar de manzijn slaapkamer had, zat eenhouten luik in de vloer. Afgedekt met eenkleedje. Onder het luik trof de politie de29-jarige bewoner aan. De ruimte was niet groter dan 0,80 x 1,50. Elders in de slaapkamer was nog een luikmet daarondereen ruimte van2 x 3 meter. De man is aangehouden.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten