112Gelderland

Nunspeet - Overvaller vlucht zonder buit

Dinsdag 14 januari heeft een man geprobeerd de Xenos aan de Dorpsstraat te overvallen. De man vluchtte uiteindelijk zonder buit de winkel uit.

De man had even voor 18.00 uur de aanwezige medewerksters met een mes bedreigd en geld geist. En van de medewerksters wist van de overvaller weg te rennen waarna hij de winkel uitvluchtte. Bij de overval werd niets weggenomen.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar mogelijke getuigen van de overval. De overvaller is een blanke man van rond de 1.80 meter lang met een gezet postuur. Hij had zijn gezicht grotendeels bedekt met vermoedelijk een zwarte muts of capuchon en een sjaal. Hij droeg een grijs-groene vest, een lichtbruine broek met aan de zijkant witte strepen, leren laarzen en een blauwe rugtas.

Na de overval is er direct een Burgernetbericht verspreidt. De hierop binnengekomen tips worden door de politie onderzocht.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten