112Gelderland

Dieren - Vrouw slachtoffer van gewelddadige tasjesroof

Een jonge vrouw in Dieren is in de late avonduren van maandag 13 januari het slachtoffer geworden van een gewelddadige tasjesroof. Van de dader ontbreekt nog elk spoor. Het slachtoffer raakte bij het voorval lichtgewond.

Het slachtoffer werd bij thuiskomst omstreeks 23.00 uur aan de Zutphensestraatweg verrast door een onbekende man die haar vastgreep en mishandelde. Vervolgens zag hij kans om er met haar handtas vandoor te gaan. Hij was weggerend richting Spoorstraat.

Het zou gaan om een blanke jonge man van tussen 18 en 20 jaar met blond stekelig haar en een mager postuur. De jongen had een langwerpig gezicht en ingevallen wangen. Hij droeg een zwart glimmende jas met een bontkraag en een spijkerbroek en sportschoenen. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren. De politieis bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem reageren via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten