112Gelderland

Wezep - Getuigen gezocht van schennis bij station

Een vrouw uit Zwolle is afgelopen zaterdagavond 11 januari het slachtoffer geworden van een schennispleger op het station in Wezep. De politie doet onderzoek in de zaak en roept eventuele getuigen op te reageren.

Het slachtoffer zat die dag omstreeks 22.00 uur in de auto bij het station toen een onbekende man aankwam die voor haar ging staan masturberen. De vrouw reed vervolgens weg waarna de man het perron op liep en uit het zicht verdween.

Volgens het slachtoffer ging het om een blanke man van tussen de 20 a 25 jaar met een breed postuur. Hij had geen snor, baard of bril en een eivormig hoofd met een smalle kaak. De man had verder lichte wenkbrauwen en droeg een grijze jeanslook jas met daaronder een zwarte joggingbroek. Onder zijn capuchon droeg hij een grijze muts of tweede capuchon. De man liep nogal zwalkend en was wellicht onder invloed van alcohol of drugs.

De politie vraagt wie de man op basis van deze beschrijving kent of herkent danwel wie gezien heeft wat deze man deed op zaterdagavond 11 januari omstreeks 22.00 uur op het station in Wezep. Uw informatie is welkom bij de politie op telefoonnummer 0900-8844. Wilt u liever anoniem reageren Bel dan Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten