112Gelderland

Delfstrahuizen - Vermoedelijke inbrekers aangehouden

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag drie inwoners van Arnhem van 23, 23 en 34 jaar en een 25-jarige inwoner van Koudum aangehouden. De mannen waren vermoedelijk op inbrekerspad.

Surveillerende agenten reden s nachts over de Marwei nabij Delfstrahuizen toen hen een auto passeerde. Een controle van het kenteken leverde informatie op die de agenten deed doen besluiten om te keren en achter de auto aan te gaan. Op De Kampen in Delfstrahuizen werd het voertuig aangetroffen. De inzittenden waren echter niet meer aanwezig. Er werd besloten om de auto in de gaten te houden. De vier mannen kwamen echter niet terug. Reden voor de agenten om actief naar hente gaan zoeken. Op de Marwei in het dorp werden ze aangetroffen. De mannen had zich verstopt bij een woning. En van hen was in het bezit van een tablet. Het sterke vermoeden bestond dat de vier op inbrekerspad waren. Daarom werden ze aangehouden. De tablet werd in beslag genomen. In de auto van de vier vonden agenten een grote zak met daarin vermoedelijk speed. Niet alleen de harddrugs maar ook het voertuig werden in beslag genomen. De verdachten werden overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoekingesloten.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten