112Gelderland

Echteld - Eenzijdig ongeval met dodelijke afloop

Zondag rond 12.00 uur werd melding gemaakt van een eenzijdig verkeersongeval op de Stationsweg in Echteld. Een auto met daarin 1 persoon was tegen een boom beland en stond in brand, met rookontwikkeling. Politie, brandweer, ambulancedienst en ook de traumahelikopter rukten meteen uit voor de hulpverlening.

Een omwonende heeftde bestuurder uit de auto gehaald omdat de auto begon te branden.Eerste hulp voor het slachtoffer van politie en ambulancedienst mocht niet meer baten, de bestuurder is ter plekke overleden. De brand is met vereende krachten geblust.  

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht. Agenten hebben enkele getuigenverklaringen opgenomen en de afdeling VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) heeft aan de weg enautotechnisch sporenonderzoek verricht.Door onbekende oorzaak is de auto in de rechterberm geraakt. De weg is gedurende het onderzoek afgesloten geweest en kon halverwege de middag weer worden vrijgegeven.

 

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten