112Gelderland

Barneveld - Vrouwen met kinderwagen op dievenpad

Een winkelier aan de Langstraat heeft maandagmiddag 6 januari twee vrouwen betrapt op winkeldiefstal. Zij verstopten hun gestolen spullen in een kinderenwagen. Daarin lag een als baby vermomde pop. De vrouwen zijn voor verhoor aangehouden.

De winkelier ontdekte dat twee vrouwen spullen in een kinderwagen stopten en vervolgens de winkel wilden verlaten. Toen hij de vrouwen aansprak, gingen zij er vandoor. Ze lieten de kinderwagen in de winkel achter. De winkelier ging achter de vrouwen aan en wist ze aan te houden. De gebelde politie nam de beide vrouwen over en in de winkel bleek er geen baby maar een pop in de kinderwagen te liggen. De uit Deventer afkomstige vrouwen (22 en 30 jaar) zijn voor verhoor ingesloten. Er bleken krultangen en spullen uit andere winkels in de kinderwagen te liggen. De politie maakt proces-verbaal op.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten