112Gelderland

Hengelo - Vrouw aangehouden na diefstal tas uit caf

Een 26-jarige vrouw uit Enschede is in de nacht van zondag 5 op maandag 6 januari aangehouden. Zij wordt verdacht van het stelen van een tas uit een caf.

Omstreeks 04.00 uur werd melding gemaakt van een conflict bij een caf aan de Willemstraat in Hengelo. Een vrouw verklaarde dat haar tas was gestolen in het caf. De vrouw gaf aan dat zij drie bezoekers van het caf had zien wegrijden in een auto en dat het vermoeden bestond dat n van de drie iets met de diefstal te maken had. Agenten troffen de betreffende auto verdrop in de Willemstraat aan. In de auto lag de gestolen handtas. Daarop werd de bestuurster, een 26-jarige vrouw uit Enschede, aangehouden. Daarnaast bleek dat zij onder invloed van alcohol de auto bestuurde. De ademanalyse op het politiebureau wees 460 ug/l uit. Omdat de vrouw beginnend bestuurster is, werd haar rijbewijs ingevorderd.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten