112Gelderland

Nunspeet - Brand in restaurant mogelijk aangestoken

Een brand in een restaurant aan de Marktstraat in Nunspeet is mogelijk aangestoken. De politie heeft sporen aangetroffen die daarop duiden. De brand brak donderdagavond 2 januari uit. Er raakte verder niemand gewond, maar wel werden uit voorzorg enkele woningen ontruimd.

Omstreeks 22.00 uur ontdekte een voorbijganger vlammen in het restaurant en waarschuwde de brandweer. Die was er snel bij waardoor de schade beperkt bleef. Zeven appartementen boven de zaak werden uit voorzorg ontruimd, maar de bewoners konden later terug naar huis. Omdat er sporen zijn gevonden die op brandstichting duiden doet de politie nader onderzoek. Getuigen, die iets hebben gehoord of gezien dat verband kan houden met de zaak worden opgeroepen te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

()

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten