112Gelderland

Culemborg - Man aangehouden voor bedreiging

Donderdagavond hield de politie een 30-jarige Culemborger aan op verdenking van bedreiging met een mes. In zijn woning vonden agenten twee wapens en drugs die in beslag zijn genomen. Een van de wapens bleek na onderzoek een balletjespistool.

Rond 21.00 uur kwam een melding binnen dat een man op de Eidereend met een mes stond te zwaaien. Even later kwam een tweede melding.Eenman zou een andere inwoner van Culemborg meteen mes hebbenbedreigd. Deze persoon wilde daarvan aangifte doen. Op basis van het doorgegeven signalement had de politie een vermoeden wie de verdachte zou kunnen zijn en ging direct naar zijn woning. De 30-jarige gedroeg zich erg agressief en verzette zich bij zijn aanhouding. Een agent heeft gebruik gemaakt van pepperspray. De verdachte is ingesloten op het politiebureau en in verzekering gesteld.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten