112Gelderland

Automobilist beboet

Eerbeek - De politie heeft donderdagmiddag 22 november een 21-jarige automobilist uit Eerbeek beboet nadat er die middag meerdere klachten waren binnengekomen over het rijgedrag van de man.

De politie ontving donderdagmiddag meerdere klachten over een automobilist die rondreed in de omgeving van Eerbeek. Surveillerende agenten zagen de man rijden waarbij het opviel dat de auto veel lawaai maakte. Daarnaast gaf de bestuurder geen richting aan en droeg hij geen gordel. Hierop hebben de agenten de man een stopteken gegeven.

De Eerbeker is beboet voor het niet aangeven van de richting, het niet dragen van de gordel en het onnodig veroorzaken van geluidsoverlast. Daarnaast werd wegens de technische staat van de auto het kentekenbewijs ingevorderd. De man ontvangt deze weer terug zodra de auto is gerepareerd. Tot die tijd mag met de auto niet worden gereden.

Meer nieuws

09 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Diefstal elektrische fiets Enghuusweg Putten
09 okt. | 22:00
Nijkerk - Gezocht - Diefstal display e-bike Wheemplein Nijkerk
09 okt. | 22:00
Markelo - Gezocht - Diefstal kentekenplaten Holterweg Markelo
09 okt. | 22:00
Gezocht - Mishandeling Markt Dedemsvaart
09 okt. | 22:00
Gezocht - Bedreiging met vuurwapen Mr. J.M. de Kempenaersingel Arnhem
09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten