112Gelderland

Kesteren - Bekeurd voor inbrekersgereedschap

Een 22-jarige Tielenaar is zaterdagavond rond 23.00 uur bekeurd voor het voorhanden hebben van inbrekerswerktuigen en voor het rijden door rood.

De 22-jarige man reed in zijn auto over de Provincialeweg N233 bij Kesteren. Op een gegeven moment wilde hij afslaan om Kesteren in te rijden, maar toen een politieauto aan kwam rijden reed hij opeens rechtdoor, verder over de Provincialeweg. Daarbij negeerde hij een rood verkeerslicht.

De politiemensen die hem vervolgens een stopteken gaven, zagen in de auto van de man inbrekersgereedschappen liggen. Volgens de Algemene Plaatselijke Verordening is het verboden die spullen bij je te hebben gedurende de avond- en nachtelijke uren. Bij verdere controle bleek de 22-jarige antecedenten te hebben voor woninginbraak. De Tielenaar kreeg daarop een bekeuring voor de gereedschappen en het rijden door rood.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten