112Gelderland

Twee jongemannen aangehouden voor mishandeling

Ossenzijl - Twee jongemannen uit Kraggenburg (17 en 18 jaar) zijn in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 november aangehouden op de Hoofdstraat voor mishandeling. De politie kreeg een melding van een verkeersongeval op de kruising Hoofdstraat/Burgemeester van der Veenweg waarbij de veroorzaker was vertrokken. Toen de politie ter plaatse kwam troffen zij een 18-jarige man uit Ossenzijl aan met een bebloed gezicht.

Hij gaf aan te zijn mishandeld. Toen hij vanaf een feest richting huis liep zag hij op de Hoofdstraat een auto tegen een verkeersbord staan. Daarbij stonden twee personen. Toen hij iets tegen deze twee personen zei begonnen ze hem zonder aanleiding te slaan. Hij liep daarbij diverse verwondingen in zijn gezicht op. De twee verdachten waren nog ter plaatse en konden door de politie worden aangehouden. Zij zijn voor nader onderzoek ingesloten. Uit verder onderzoek bleek dat de bestuurder van de betreffende auto, mogelijk onder invloed van alcohol, op de Hoofdstraat heeft gereden en daar meerdere verkeersborden heeft geraakt. Uiteindelijk kwam hij tegen n van de borden tot stilstand en is toen weggelopen. Er is direct een onderzoek naar hem ingesteld, maar hij werd niet meer aangetroffen. Naar hem wordt verder onderzoek gedaan. ( en )

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten