112Gelderland

Ede - Politie onderzoekt woninginbraken

Op zondag 22 december hebben dieven op meerdere plaatsen in Ede ingebroken. In enkele gevallen bleef het bij een poging. De politie onderzoekt de inbraken.

Aan de Balilaan was een deur geforceerd en heeft men een laptop gestolen. Aan de Slangenburg is zondagmiddag ook ingebroken. Na het forceren van een raam heeft men de woning doorzocht en hier worden in ieder geval sieraden vermist.

In een flatwoning aan de Weerdestein is na het forceren van een raam ingebroken. Dit werd zondag aan het begin van de avond ontdekt toen een getuige twee getinte jongens zag wegrennen. De buit is nog niet bekend. Ook bij een tweede flatwoning werd geprobeerd in te breken en werd een raam vernield.

De politie heeft de inbraken in onderzoek. Naast een buurtonderzoek wordt er ook een sporenonderzoek ingesteld. Zij vraagt getuigen contact op te nemen via 0900 8844.

Verder adviseert de politie in verband met de komende Kerstdagen preventieve maatregelen te treffen om een inbraak te voorkomen.

Tips staan op de site politie.nl.

,, ,

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten