112Gelderland

Wijchen - Meisje op straat mishandeld

Op de Woordsesteeg werd op zaterdag 21 december omstreeks 12.00 uur een 16-jarig meisje uit Wijchen mishandeld door een onbekende jongen. De politie is naar hem en een medeplichtige op zoek.

Het meisje verklaarde dat ze op haar fiets op weg was naar haar werk. Onverwacht werd zij van achteren van haar fiets getrokken door een jongen. Toen ze op grond lag werd ze meerdere malen geschopt en geslagen. Ook werd ze met een mes bedreigd. Nadat een andere jongen die op de uitkijk stond iets tegen de verdachte riep, rende deze samen met de andere jongen weg via het fietspad richting de Balgoijseweg. Het meisje fietste vervolgens door naar haar werk. Daarna werd de politie ingeschakeld.

Signalement

De verdachte van de mishandeling is een lichtgetinte jongen van ongeveer 18 jaar. Hij is ongeveer 1.75m lang en heeft een dun postuur. De jongen sprak Nederlands zonder accent. De jongen droeg een zwarte jas met capuchon en twee zijvakken aan de onderkant en twee zakken met drukknopen op de borst. Verder droeg hij een zwarte trainingsbroek en wit-blauwe Nike Airmax schoenen. De jongen had een bivakmuts op met alleen twee ooggaten en hij droeg zwarte stoffen handschoenen.

De medeplichtige is een blanke jongen van ongeveer 18 jaar. Hij is ongeveer 1.80m lang en heeft een normaal postuur. Deze jongen sprak Nederlands zonder accent. Hij droeg een zwarte trainingsbroek en een zwarte jas tot op de heupen met een capuchon. Verder droeg hij zwarte sportschoenen. De jongen droeg ook een bivakmuts me alleen twee ooggaten en stoffen handschoenen.

Getuigenoproep

De mishandeling vond op klaarlichte dag plaats. Daarom hoopt de politie dat er getuigen zijn van deze mishandeling. Hebt u iets gezien Of hebt u informatie over de twee mannen Nee dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook op Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten