112Gelderland

Nijmegen - Tweetal aangehouden voor mishandeling

Nabij het Nijmeegse Keizer Karelplein hielden agenten donderdagochtend rond 05.30 uur twee mannen aan ter zake openlijke geweldpleging. Het duo had een andere man geslagen.

Het slachtoffer -eenman van 29 uit Nijmegen-stond met enkele anderen te praten op de Molenstraat. Op dat moment kwamen drie mannen aanlopen. En van de mannen kreeg ruzie met een persoon uit het groepje waar het slachtoffer bij hoorde. Voordat hij het doorhad, kreeg het slachtoffer een klap tegen zijn mond. Hierdoor raakte hij een tand kwijt.

De inmiddels gewaarschuwde politie hield nabij het Keizer Karelplein de twee verdachten aan. Dit betreft mannen uit Schiedam en Lochem van respectievelijk 26 en 25 jaar oud. Uit getuigeverklaringen bleek dat de derde man niet betrokken was bij de geweldpleging. Van hem zijn de personalia vastgelegd.

De aanleiding voor de ruzie en het geweld is nog niet duidelijk. De politie onderzoekt dit verder en maakt proces-verbaal op.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten