112Gelderland

Arnhem - Vier man bekeurd voor inbrekerswerktuig

In de vroege ochtend van donderdag bekeurden politieagenten op twee plaatsen in totaal vier mannen voor het voorhanden hebben van inbrekerswerktuigen. Het voorhanden hebben hiervan is volgens de APV verboden.

Rond 00.45 uur kreeg de politie melding van een ingeslagen autoruit in de Thorbeckestraat. In de buurt van deze auto zagen de agenten twee mannen in een auto rijden. Bij het zien van de politieauto doofde de bestuurder direct zijn lichten en parkeerde in. In de auto zaten twee mannen die naast inbrekerswerktuig ook brandstofslangetjes en jerrycans bij zich hadden. Het tweetal is daarop aangehouden. Ze konden niet op de gepleegde auto-inbraak teruggebracht worden en zijn daarom later in de nacht met een bekeuring weggestuurd. Het gaat om mannen van 45 en 56 jaar oud zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. De spullen die ze bij zich hadden zijn inbeslaggenomen.

Op de Velperbinnensingel controleerden politiemensen ook een verdachttweetal. Deze hadden ook divers inbrekerswerktuig bij zich. Bij verdere controle bleek het duo de nodige antecedenten voor inbraken te hebben. Hierop zijnook zijbekeurd. Het betreft mannen van 37 jaar oud uit Arnhem en een 22-jarige man zonder vaste woonplaats in Nederland.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten