112Gelderland

Epe - Mannen met inbrekerswerktuig aangetroffen

De politie heeft woensdag 11 december, de dag van het burgerinitiatief 1 dag niet, bij een 29-jarige man uit de gemeente Heerde en een 32-jarige man uit Epe inbrekerswerktuig aangetroffen.

De auto waarin het tweetal zat werd rond 17.30 uur op een parkeerplaats aan de Heerderweg gecontroleerd. Hierbij werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De twee mannen kregen een proces-verbaal en het inbrekerswerktuig werd in beslag genomen.

Ook in een auto die rond 17.00 uur op de Eperweg werd gecontroleerd werd inbrekerswerktuig aangetroffen. De 47-jarige bestuurder uit Epe kreeg een proces-verbaal en ook hier nam de politie het inbrekerswerktuig in beslag.

Witte voetjes

Tijdens de dag van het burgerinitiatief 1 dag niet heeft de politie in Epe verschillende controles gehouden. Ook gingen agenten samen met scholieren RSG N.O. Veluwe en een bijzondere opsporingsambtenaar de wijken in met witte voetjes. Tijdens deze actie controleerden zij of ramen en deuren van woningen waren afgesloten. Wanneer dat niet het geval was, werd een wit voetje achter gelaten. Doel van deze actie was om mensen ervan bewust te maken dat het afsluiten van de woning en bergruimte van belang is om het risico van inbraak of diefstal te beperken. De politie gaat de komende tijd vaker samen met scholieren van het RSG witte voetjesacties houden.

/ /

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten