112Gelderland

Poolse vrachtwagenchauffeur aangehouden voor verlaten plaats ongeval

Holten - Een 22-jarige vrachtwagenchauffeur uit het Poolse Gliwice werd zaterdagavond 10 november aangehouden voor het veroorzaken van een eenzijdige aanrijding en rijden onder invloed van alcohol.

Zaterdagavond 10 november omstreeks 19.00 uur zagen getuigen een vrachtwagen met buitenlandskenteken twee bomen en een lantarenpaal omver rijden op de Keizersweg in Holten. Na de aanrijding ging de vrachtwagenchauffeur er vandoor zonder zijn identiteit achter te laten. Een getuige bleef achter de vrachtwagen rijden en schakelde de politie in. Op de A1, ter hoogte van parkeerplaats de Bolder, parkeerde de man zijn vrachtwagen en stapte bij een andere vrachtwagen in. De politie kon op aanwijzing van de getuige de veroorzaker van de aanrijding aanhouden. Een blaasproef wees uit dat de 22-jarige vrachtwagenchauffeur onder invloed van alcohol verkeerde. De man is voor verder onderzoek ingesloten. Proces-verbaal zal worden opgemaakt.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten