112Gelderland

Arnhem - Vrachtautos botsen op A50, trucker gewond en bekneld

Bij een kopstaart-botsing tussen drie vrachtautos op de A50 bij Arnhem woensdagochtend 11 december is een 40-jarige trucker uit het Gelderse Est (gemeente Neerijnen) gewond geraakt. De twee andere chauffeurs waren met de schrik vrij gekomen. Het ongeval had lange verkeersstremming tot gevolg.

Het ongeval gebeurde rond 08.44 uur op het traject van Apeldoorn richting Arnhem, ter hoogte van de afrit Arnhem Noord. Daar stond op dat moment al een file. De 40-jarige trucker kon zijn combinatie niet tijdig laten stoppen en botste op zijn voorganger, een andere vrachtwagen. Door de klap botste die weer op zijn voorganger. De gewonde Estenaar raakte bekneld in zijn cabine en is door de hulpdiensten uit zijn benarde positie bevrijd. Hij is later naar het Radboudumc overgebracht. Twee trucks moesten worden afgesleept. Gedurende de afhandeling van het ongeval was de rijbaan volledig afgesloten en werd het verkeer omgeleid. De precieze oorzaak van het ongeval is nog onbekend en wordt nader onderzocht.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten