112Gelderland

Man vernielt ruit woning en bedreigt bewoners

Zevenhuizen - De politie hield in de nacht van dinsdag op woensdag een man aan die bij een willekeurige woning een ruit vernielde en de bewoners bedreigde.

Kort na 01.00 uur werden de bewoners van een woning aan de Wethouder Appelhofplantsoen in Zevenhuizen gewekt door hevig gebonk op hun voordeur. Een onbekende man schreeuwde dat ze de deur open moesten doen en dat hij een geweer bij zich had. Kort hierna sneuvelde een ruit in de voordeur. De hevig geschrokken bewoners belden direct de politie.

Agenten hielden hierna bij de woning en op aanwijzing van de bewoonster een 25-jarige man uit Rijssen aan. Hij had geen wapen bij zich. De man verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Hij had gedronken. Het koste de agenten veel moeite de zich hevig verzettende man onder controle te krijgen en over te brengen naar het politiebureau. Hij spuugde en dreigde agenten met de dood. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

De bewoners van de woning aan de Wethouder Appelhofstraat en de bedreigde agenten deden aangifte.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten