112Gelderland

Huissen - Tiener beroofd van jas en Iphone

Een 15-jarige jongen uit Arnhem is zaterdagavond 7 december op een hangplek bij de Nielant met een vuurwapen bedreigd. Hij moest zijn jas en Iphone afgeven. De politie heeft de zaak in onderzoek.

De tiener stond omstreeks 21.10 uur met een vriend op hangplek "de Bunker".

Op een gegeven moment kwam er een negrode man die hen met een vuurwapen of wat daarop leek bedreigde. Zn kameraad zag kans om de benen te nemen. De jongen moest zijn jas en Iphone afgeven. Hierna ging de man er vandoor en werd de politie gebeld.

 

Agenten stelden een onderzoek in, maar troffen de verdachte niet aan. Van hem is het volgende signalement bekend: Hij is ongeveer 1.70 m. en droeg een zwarte broek en een donkere jas met een oranje streep over de middel en de mouwen. Ook had hij een zwarte muts op.

 

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets van deze beroving hebben gezien, of tipgevers die het signalement en/of de jas van de verdachte herkennen.

 

Zo stond er bij een nabijgelegen sporthal een groepje jongeren te praten rond het tijdstip van de beroving. De politie zoekt contact met deze jongeren omdat zij de verdachte misschien gezien hebben.

Getuigen of tipgevers kunnen de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

 

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten