112Gelderland

Zwolle-Elburg - Derde persoon aangehouden voor heling

De politie heeft zondag 1 december een 18-jarige Zwollenaar in Zwolle aangehouden en ingesloten op verdenking van heling. De man is mogelijk de derde betrokkene in de helingzaak waarvoor donderdag 28 november in Elburg twee mannen werden aangehouden.

Surveillerende agenten zagen in de nacht van 28 november 01.00 uur een auto over de Zuiderzeestraatweg richting Oldebroek rijden en wilden deze staande houden voor een controle. De auto ging er echter met hogere snelheid vandoor waarop de achtervolging werd ingezet. Na een korte achtervolging stoptte de auto en vluchtten de drie inzittende een weiland in.

Later die nacht werden twee van hen in de gemeente Elburg aangehouden. In de auto die het drietal achterliet werden goederen aangetroffen die vermoedelijk van inbraak afkomstig zijn. Na grondig onderzoek naar de identiteit van de derde persoon heeft de politie nu een Zwollenaar aangehouden. De politie zet het onderzoek voort en bekijkt in hoeverre de verdachte betrokken is bij deze zaak.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten