112Gelderland

Tiel - Jongen beroofd van fiets

Een 16-jarige jongen uit Tiel is dinsdagavond rond 23.00 uur beroofd. Dit gebeurde op de Oranjelaan in Tiel, ter hoogte van de tennisvelden. De politie zoekt twee verdachten.

Het slachtoffer fietste vanaf het station in het centrum van Tiel richting de Oranjelaan. Op de Oranjelaan zag hij twee jongens lopen. Op het moment dat de 16-jarige het tweetal voorbij fietste trok n van hen aan de jas van het slachtoffer. Het slachtoffer kwam hierdoor niet ten val, zijn fiets wel. Meteen daarop kreeg hij van n van de daders een klap.

De twee daders namen vervolgens de fiets van de 16-jarige mee. De 16-jarige meldde zich bij de politie. Hij gaf het volgende summiere signalement van de twee daders:

Het betreft twee jongens of mannen van tussen de 18 en 30 jaar. Ze waren ongeveer 1.80 tot 1.85 meter lang. Beiden droegen zwarte of donkerbruine jassen en hadden de capuchons over hun hoofd. Beiden droegen een spijkerbroek.

De politie doet verder onderzoek in de zaak en vraagt getuigen van het incident zich te melden via het algemene telefoonnummer 0900-8844.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten