112Gelderland

Overijssel - Onderwerpen in Onder de Loep

De onderstaande zaken worden donderdagavond 7 november behandeld in Onder de Loep op RTV Oost. De eerste uitzending begint om 17.09 uur en zal worden herhaald om 18.09 en 19.09 uur. Naderhand worden de zaken ook geplaatst onder 'Gezocht' of 'Vermist' op deze website. Bij de items zullen de filmpjes van de uitzendingen te zien zijn, evenals foto's van verdachte personen of aangetroffen goederen.

Een onbekende man haalt brutaal geld uit de kassa van de koffiehoek bij de bibliotheek in Hengelo. Hij doet dit op zaterdag 19 oktober omstreeks 9.40 uur. We tonen printjes van de bewakingsbeelden. Wie herkent deze man

Op donderdag 26 september werd de portemonnee van een 23-jarige vrouw gestolen door zakkenrollers. Met de gestolen pinpas werd kort daarna geld opgenomen bij een pinautomaat aan de Melkmarkt door twee vrouwen. Van de pintransactie door de twee vrouwen zijn opnames gemaakt. Deze worden in de uitzending getoond.

Op 24 oktober wordt geld weggenomen uit de personeelsruimte van een winkel aan de Lange Bisschopstraat in Deventer. Van de man en zijn compagnon zijn bewakingsbeelden gemaakt die in de uitzending getoond worden.

Bij een hotel/restaurant aan het Rodetorenplein in het centrum van Zwolle werd op 28 september een mobiele telefoon gestolen. Op bewakingsbeelden is te zien dat een onbekende man de telefoon wegpakt. Wie herkent deze man

In de nacht van 29 op 30 augustus werd ingebroken bij het zwembad aan de Meppelerweg in Balkbrug. De inbrekers zijn op bewakingsbeelden vastgelegd. Deze worden getoond in de uitzending.

De bestuurder van een rode terreinwagen vernielt op woensdag 23 oktober de slagboom van een parkeergarage aan de Boerendanserdijk. De auto en de vernieling staan duidelijk op bewakingsbeelden die getoond worden in de uitzending.

In de nacht van 10 op 11 september wordt bij een telefoonwinkel aan de Diezerstraat Ingebroken. Terwijl drie mannen op de uitkijk staan, klimt een andere man naar binnen. Hij pakt twee smartphones waarna de mannen er vandoor gaan. Het viertal is duidelijk vastgelegd op bewakingsbeelden.

Op 9 september rond 05.20 uur werd ingebroken bij kledingzaak Derksen & Derksen in de Diezerstraat in Zwolle. Op bewakingsbeelden zijn drie mannen te zien die met een grote tas met buitgemaakt jassen rennen richting het Kerkbrugje. Op vrijdag 20 september wordt wederom ingebroken bij de kledingzaak. Op bewakingsbeelden van de Kerkstraat is een donkere BMW te zien die met een kofferbal vol kleding wegrijdt over het Kerkbrugje. Beelden van de drie mannen en de BMW worden in de uitzending getoond.

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten