112Gelderland

Bejaarde man bestolen van pinpas

Wijhe - Een 86-jarige inwoner van Wijhe werd op vrijdagmiddag 26 oktober ongemerkt bestolen van zijn pinpas op de Oranjelaan.

De man werd tijdens het pinnen aangesproken door twee onbekende meisjes. Omdat de man het niet vertrouwde controleerde hij na het pinnen zijn portemonnee. Zijn pinpas bleek niet meer in zijn portemonnee te zitten. Hierop liet de man meteen zijn pinpas blokkeren. Er bleek nog geen geld van zijn rekening afgehaald te zijn. De twee onbekende meisjes waren beide licht getint en ca. 14 en 20 jaar. Ze droegen beide donkere kleding en een hoofddoek. Mogelijk hoorden de meisjes bij een iets oudere vrouw (tussen de 30 en 40 jaar) die gedurende het incident aan de overkant van de weg stond toe te kijken. Zij had eveneens een getinte huidskleur en halflang zwart haar. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. ()

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten