112Gelderland

Buurmalsen - Update: dodelijk verkeersongeval

Zondagmiddag rond 14.00 uur vond op de Rijksstraatweg (N833) een eenzijdig verkeersongeval plaats met dodelijke afloop. Het onderzoek ter plaatse naar de toedracht is inmiddels afgerond.

De bestuurder reed met zijn auto vanuit de richting Geldermalsen naar Culemborg. Ter hoogte van Buurmalsen is hij door onbekende oorzaakvan de weg geraakt, rechts in de berm. Vervolgens kwam hij na tegensturen links tegen een boom terecht. Diversehulpverleningsdiensten gingen naar de plaats van het ongeval, maar dit mocht niet meer baten. Hetslachtoffer was op slag dood. De afdeling VerkeersOngevallenAnalyse (VOA) deed technisch sporenonderzoek naar de toedracht. De weg is inmiddels weer vrij voor verkeer.

Inmiddels is de familie van het slachtoffer in kennis gesteld en zijn identiteit definitief vastgesteld. Het gaat om een 76-jarige inwoner van Dordrecht.

Meer nieuws

09 okt. | 07:39
Oost-Nederland - Komend jaar opnieuw actiedag Echt Niet Vandaag
03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten