112Gelderland

Beesd - Twee aanhoudingen bij uitgaansgelegenheid

Vrijdagavond zijn in de directe omgeving van een uitgaansgelegenheid in Beesd twee verdachten aangehouden. De n voor poging mishandeling van een portier en de ander vanwege niet voldoen aan bevel of vordering van agenten, waarna hij een verkeersregelaar belaagde.

Omstreeks 22.30 uur hebben portiers een 18-jarige jongen uit Vianen aangehouden nadat hij met een kiezelsteen naar een portier zou hebben gegooid.Die miste hij maar net, maar raakte wel een klant die vlakbij stond op zijn rug. Deze man is geholpen doorpersoneel. De jongens is na het incident een woonwijk ingerend. Medewerkers van de uitgaansgelegenheid hebben naar hem gezocht,in eerste instantie tevergeefs.Een parkeerwachter zag de betreffende jongeman, die eerderop de avond de toegang was geweigerd,echter even later weer staan en heeft hem afgeleverd bijde portiers. Daarop is de politie gewaarschuwd. De steen waarmee gegooid zou zijn, is door de eigenaar overhandigd. De verdachte is voor verhoor ingesloten op het politiebureau. De portier heeft aangifte gedaan van poging mishandeling en agenten spraken met enkele getuigen.

Een paar uur later vond een tweede aanhouding plaats. Een groep jongeren was naar buiten gezet en wilde ondanks behoorlijk gebruik van alcohol in een auto naar huis. Portiers hebben dit voorkomen, waarna de groep in afwachting was van een taxi. Enkele groepsleden gedroegen zich vervelend en beledigend naar de portiers. Aanwezige agenten vorderden hendaarom om daar te vertrekken.Een 18-jarige inwoner van Echteld gaf, ondanks de gereedstaande taxi,hieraangeen gehoor en een verkeersregelaar moest het vervolgens ontgelden. Ook deze 18-jarige is ingesloten. Proces-verbaal wordt opgemaakt. ( + )

Meer nieuws

03 okt. | 14:50
Herveld/Valburg - Dodelijk ongeval bij knooppunt Valburg
02 okt. | 22:00
Oosterbeek - Gezocht - Oplichting door nepagenten Hilhorstweg Oosterbeek
02 okt. | 22:00
Twello - Gezocht - Openlijk geweld Burgemeester van der Feltzweg Twello
02 okt. | 22:00
Rijssen - Gezocht - Tanken zonder betalen Markeloseweg Rijssen
02 okt. | 22:00
Putten - Gezocht - Inbraak bij bedrijf Tolweg Putten
02 okt. | 22:00
Hardenberg, Wierden - Gezocht - Inbraakpogingen Hardenberg en Wierden
Bekijk alle artikelen uit Noord-oost Gelderland Bekijk alle artikelen uit Gelderland-zuid Bekijk alle artikelen uit Gelderland-midden Bekijk alle artikelen uit Overijssel Alle nieuwsberichten